06 28 11 09 49 [email protected]

Susanne de Boer

Uitvaarten zijn bedoeld als een helend ritueel, niet als iets akeligs waar je gauw vandaan wilt. Susanne de Boer (1986) werkt als holistisch begrafenisondernemer. In haar praktijk en via haar platform www.bijafscheid.nl deelt ze wijsheid en inspiratie voor mensen om zich het afscheid toe te eigenen, zodat zij zich in hun kracht voelen en het afscheid hun liefde voor het leven weerspiegelt. In het voorjaar van 2021 kwam haar boek Uitvaart in Eigen Hand uit over bewust en creatief afscheid nemen, met of zonder uitvaartbegeleider. In dit boek gaat ze niet alleen in op de standaardiserende commercie in de uitvaartwereld, ook beschrijft ze methoden om zo milieubewust mogelijk afscheid te nemen: minder materialen, minder bloemen, ondiep begraven of zelfs composteren. Want onze liefde voor het leven gaat ook over wat we achterlaten op deze planeet.

Reviews

Een week met veel inzichten, eye-openers, visies waar ik over na mag denken. Wat een cadeau dat dit op mijn pad is gekomen. En de boodschap na alle interviews beluisterd te hebben is
"Laat jezelf zien en horen". 
- Anoniem- 

Inspirerend om te horen en te lezen hoe Winny en Diana vanuit hun perspectief bijdragen aan het veld van leven en dood.
- Krista -

Wil jij toegang tot de opnames?

De opnames zijn te beluisteren in een online leeromgeving. Voor €55,00 ex BTW geef jij jezelf toegang tot de interviews.

Er komt een online vervolg De vergeten kunst van bewust-zijn

 We starten in januari 2022. Meer informatie over het programma en de data, klik dan op onderstaande button.