06 28 11 09 49 [email protected]

Marie Claire van der Bruggen

Als kind was ik me al bewust van een wereld die anderen blijkbaar niet konden waarnemen en waarin ik me heel erg op mijn gemak voelde. Hier op aarde voelde ik me niet echt thuis en had vaak een vreemd soort van heimwee naar iets, wat ik niet goed kon verwoorden. Ook heb ik altijd al een bepaalde fascinatie gehad voor het sterven en de dood. 

Tijdens en na het stervensproces van mijn vader in 2002, heb ik een aantal bijzondere ervaringen met hem mogen delen. Dit heeft mij toen doen besluiten om de tweejarige opleiding voor stervensbegeleiding te gaan volgen bij het NIS (Nederlands Instituut trainingen Stervensbegeleiding). Ik heb hier veel geleerd en in combinatie met datgene wat ik me allemaal nog herinner en informatie die ik van mijn gids Charion heb doorgekregen, heb ik een bepaalde visie ontwikkeld op het sterven en de dood. 

Hierover heb ik inmiddels zes boeken geschreven: Het sprookje van de dood, Een kijkje in de Hemel, ZielsGelukkig, Licht & Liefde, De terugkeer naar Huis en mijn eerste kinderboek Er was eens een Zieltje… Hier is ook een muzikale familievoorstelling van gemaakt waarmee we door heel het land reizen. Ik heb een aantal jaren in een hospice en een kinderhospice gewerkt en een tijdje ervaring opgedaan bij een uitvaartonderneming. Ik heb al heel wat mensen mogen helpen met de oversteek naar Huis en doe dit nu nog steeds met heel veel liefde. Tevens heb ik twee E-cursussen ontwikkeld: De E-cursus Her-Inneren en de E-cursus Spirituele Stervensbegeleiding. Ook geef ik een aantal keer per jaar de Dagworkshop Spirituele Stervensbegeleiding en ZielsGelukkig.

Ik hoop met alles wat ik doe mensen te mogen inspireren om zich ook weer te gaan Her-Inneren wie ze werkelijk zijn en waar ze eigenlijk vandaan komen. Dat we meer zijn dan alleen maar een lichaam. Ik vind het vooral heel belangrijk om zoveel mogelijk angst rondom het sterven en de dood proberen weg te nemen en mensen te helpen meer te genieten van het leven.

www.zielsgelukkig.nu

www.erwaseenseenzieltje.nl

 

Reviews

Een week met veel inzichten, eye-openers, visies waar ik over na mag denken. Wat een cadeau dat dit op mijn pad is gekomen. En de boodschap na alle interviews beluisterd te hebben is
"Laat jezelf zien en horen". 
- Anoniem- 

Inspirerend om te horen en te lezen hoe Winny en Diana vanuit hun perspectief bijdragen aan het veld van leven en dood.
- Krista -

Wil jij toegang tot de opnames?

De opnames zijn te beluisteren in een online leeromgeving. Voor €55,00 ex BTW geef jij jezelf toegang tot de interviews.

Er komt een online vervolg De vergeten kunst van bewust-zijn

 We starten in januari 2022. Meer informatie over het programma en de data, klik dan op onderstaande button.