06 28 11 09 49 [email protected]

Kees Veldboer jr.

Kees Veldboer jr van Stichting Ambulance Wens

Wereldwijd is het idee gekopieerd. Ondertussen zijn er in 15 landen een Stichting Ambulance Wens. De creator Kees Veldboer sr. overleed afgelopen zomer heel plotseling door een hartstilstand.

Voor Kees Veldboer jr. was de stichting al een deel van zijn leven. Kees hielp zijn vader bij de oprichting en achter de schermen was hij van partij bij onder andere het organiseren van evenementen. Het idee om het ooit over te nemen, was er dus al. Eind september maakte de stichting officieel bekend dat Kees Veldboer jr. het werk van zijn vader als nieuwe directeur voortzet.

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de wensen van mensen die lijden aan een ongeneeslijke ziekte en niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier kan worden vervoerd. 

Stichting Ambulance Wens Nederland verzorgt vervoer met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances en een extra comfortabele brancard. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee.

Voor meer informatie over de Stichting kijk op www.ambulancewens.nl.

Klaar om jouw plek te reserveren?

Met de onderstaande knop reserveer jij direct jouw deelname.
Wij hebben er zin in en zien jou graag op 22 januari 2022?